Описание

ХОТЕЛ

Приказно-уютната архитектура на хотела, разположен в коритото на рилската река Чавча – само на 5 минути пеша от Костенския водопад, е продължение на възникналите преди 2 века традиции на прочутото българско хотелиерство.

СТАИ И ОБЗАВЕЖДАНЕ

Комплекс „Езерото“ разполага с 23 стаи , спа център с минерална вода, фитнес, солариум, хидро-масажни вани. Всяка стая е с кабелна телевизия, Интернет и самостоятелен санитарен възел. На ваше разположение е и паркинг за 50 автомобила.

ЦЕНИ И РЕЗЕРВАЦИЯ

Можете да направите резервация като посетите секция „Контакти“и се обадите по телефона, за да заявите вашето желание. Дали резервацията ви е приета, ще бъдете информирани веднага.

Цени за нощувка

За апартамент за петима – 170 лв.
За апартамент за четирима – 160 лв.
За стая със спалня и джакузи – 90 лв.
За стая с две двойни легла – 100 лв.
За стая със спалня – 80 лв.

Цените включват закуска от 1 юли.

СПА ЦЕНТЪР

В комплекса функционира спа център с лековита минерална вода. Програмите ни за лечение са под постоянното пряко наблюдение на компетентен лекар.

РЕСТОРАНТ

На ваше разположение е ресторант с изключително приятна атмосфера – на закрито в самия хотел и на открито – до естественото езеро. Тук може да се насладите на уют, наподобяващ домашния, на добре подбрани и приготвени ястия и безупречно обслужване.