Ресторант

На ваше разположение е ресторант с изключително приятна атмосфера – на закрито в самия хотел и на открито – до естественото езеро. Тук може да се насладите на уют, наподобяващ домашния, на добре подбрани и приготвени ястия и безупречно обслужване.

В ресторанта може да направите резервации за обяд и вечеря, както и за специални събития. При нужда от допълнителна информация, или за да се свържете с нас, използвайте следния линк:

МЕНЮ

За нас на първо място е грижата за клиента. Ето защо менюто е съобразено с най-разнообразни вкусове и се приготвя на момента от висококачествени продукти при спазване на максимални хигиенни условия. Наред с традиционната българска кухня тук може да опитате и ястия, характерни за този край на страната.

ОБСЛУЖВАНЕ

Уютната обстановка на ресторанта и вниманието от страна на професионалния персонал предразполагат гостите ни и им позволяват да се отпуснат и прекарат почивката си по-приятно и пълноценно. Кухнята изпълнява всички капризи на посетителите, а атракция на “Езерото” е балканската пъстърва, която се лови на момента и се сготвя по желание на клиента.

Социални медии